70 éves a Budapesti Lantos Kórus!

Budapest, Ungarn
InitiatorIn der Kampagne: Budapesti Lantos Kórus
Genre: Klassische Musik

Datum des Hochladens:
2020-05-05 21:39:40

Termin der Durchführung:
2020-10-17

Datum des Erreichens der Zielsumme
2020-06-14 00:00:00

Bericht

Életünk első, idén tavaszi #közösségifinanszírozás kampánya itt a StageHive oldalán sikerrel zárult. Segítségetekkel végre profi minőségben örökíthetjük meg majd a kórus fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendezett hangversenyt! Már meg is vásároltuk az ehhez szükséges technikai eszközöket, egy részüket a mellékelt képen láthatjátok!
Időközben elindítottuk a kórus Youtube-csatornáját is, ahol majd a ti támogatásotokból megvalósuló felvételt is közzétesszük. Íme, itt iratkozhattok fel addig is az összes frissítésre:
https://www.youtube.com/channel/UClG6IOkfbHYyNpJKHNe3xsQ
A járványhelyzet alakulása azonban sajnos még mindig befolyásolja valamennyiünk programját. Abban bíztunk tavasszal, hogy 2020. október 17-én megtarthatjuk a jubileumot, de a jelen helyzetben még mindig nem nyílik rá lehetőség, hogy mind a színpadon, mind a nézőtéren biztonságban velünk lehessen mindenki, akivel együtt szeretnénk ünnepelni. Így kénytelenek vagyunk másodszor is elhalasztani, de cserébe rögtön két optimista ajánlatunk is van az évfordulóra:
– tervezünk egy zenekari koncertet 2021 tavaszára, ahol Bach 4. kantátája és Mozart Koronázási miséje szólal meg, zenekari kísérettel;
– emellett a nagyon várt a cappella koncertre is sor kerül majd az év folyamán.
Válasszátok a kedvetekre valót, akár mindkettőt is!
Várjuk, hogy a hangversenyen találkozzunk - azokkal is, akiknek majd az extra ráadásszámot énekeljük, és mindenki mással is, aki eljön majd velünk örülni!

KÖSZÖNJÜK! NÉLKÜLETEK NEM SIKERÜLT VOLNA!

Unterstützen Sie weitere Kampagnen!

Musiktheater

von 700 EUR wurde
156 EUR gesammelt

Resti Kornél Rádiószínházának zenés-verses hanganyaga

Unja már, hogy alig van "különutas" irodalmi zenés kultúrműsor a rádióban? Támogassa Resti Kornél rádiószínházát, s tudja meg, miként folytatták kortytárs költőink éjszakai ihletgyűjtéseiket! Köszönjük a szíves tántorgatást!

noch 19/21 Tage
Zugabe - noch 0/15 Tage