Zielsumme

490 €

Bis jetzt eingegangene Beiträge

499 €

UnterstützerIn: 18 Personen

Geschenk für die Unterstützung

Megjelensz a kislemezen a köszönetnyílvánítás fülben.

Geschenk für die Unterstützung

A fizikális kiadás megvásárlását követően kapsz ajándékba egy limitált ivan4sure matricát.

Geschenk für die Unterstützung

A lemezhez járó limitált számú matrica mellé elküldöm neked a vizuális anyagok demó verzóját.

ivan4sure debütáló kislemeze

Budapest, Ungarn
InitiatorIn der Kampagne: Attila Prokopp
Genre/Kategorie: zeitgenössische Musik

Datum des Hochladens:
2021-01-26 16:00:35

Termin der Durchführung:
2021-03-01

Datum des Erreichens der Zielsumme:
2021-03-03 16:00:35

Sziasztok!!!
Prokopp Attila vagyok, énekes-dalszerző. Ivan4Sure néven adok ki zenét 2019 vége óta a Magyarországon még nem népszerű bedroom pop/indie pop műfajon belül, angol nyelven. A bemutatkozó anyagom megvalósításához keresek támogatókat. A dalokat én komponálom, illetve írom is őket gitáron, ukulelén vagy zongorán. Az egyik közeli barátom, Donáth Áron hangszereli őket közös elképzelés alapján. Az EP-t már régóta tervezem, eddig egy dal jelent meg róla "cider" címmel, ami számos helyen jelent meg a médián belül (beat rádió, bravo magazin, music channel, illetve rengeteg egyéb oldalon, pl Phenomenon magazin) , illetve a kiadás hetén 19 országban hallgatták meg. A második dal "tinder date" címmel jelenik meg február közepén egy apró vizuális anyaggal. A lemez munkálatai mellett számos költség merül fel, hiszen maximalista vagyok a művészetemmel kapcsolatosan.
Az kislemez egy koncepcionális korong lenne, ami bemutatja azt, hogy milyen is Budapesten felnőni Z generációsként, ezek mellett a késő-kamasz gondolatvilág kérdéseit boncolja egyszerű, de könnyen érthető, jó szerkezetű dalokkal.
Hangzásvilágot illetően élő zenésebb, de mégis elektronikus vonalat nyújtana, mint a korábbi dalaim (cereal, laundry days), viszont magasabb minőséggel. Szeretnénk eljátszani többféle irányzattal, illetve az a terv, hogy a dalok egymásra épüljenek, ami által egy történetet alakítana ki a tracklist.
Szeretnék hozzá megjelentetni egy fizikális kiadást, ami környezetbarát csomagolással és újrahasznosított anyagokból készülne el CD formában. A kampány létrejöttével nem csak a zenei utam első nagyobb lépését támogatnád, hanem azt is, hogy mindentől függetlenül tudjam megjelentetni a zenémet. Minden apró segítség hatalmas dolgot jelent számomra, hiszen most a munka mellett az érettségire is kell fókuszálnom, így három fele szakadok a zenei projektekkel együtt.

2021.01.24

Az EP munkafolyamatát mindig az instagram oldalamon szoktam közvetíteni, ezeket ott tudod nyomon követni, illetve a spotify fiókomonszoktam aktívan részt venni. A kampánnyal kapcsolatosan az elég kicsi facebook oldalamon is fogok tevékenyedni.

Az EP munkafolyamatát mindig az instagram oldalamon szoktam közvetíteni, ezeket ott tudod nyomon követni, illetve a spotify fiókomon szoktam aktívan részt venni. A kampánnyal kapcsolatosan az elég kicsi facebook oldalamon is fogok tevékenyedni.

Lesen

Teilen:

TeilnehmerInnen

2 Tage sind übrig

Kontakt

Unterstützen Sie weitere Kampagnen!

Musiktheater

von 690 EUR wurde
165 EUR gesammelt

A Mikulás naptárja

Ezzel a zenés mesével az Ünnepkör Szín a gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kíván örömet szerezni. A készülő produkció a társulat 8. önálló előadása, melyet szeretnénk minél több kistelepülésre is eljuttatni az országban.

noch 13/21 Tage
Zugabe - noch 0/15 Tage
Klassische Musik

von 1 600 EUR wurde
2010 EUR gesammelt

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

noch 0/21 Tage
Zugabe - noch 8/15 Tage