Zielsumme

350 €

Bis jetzt eingegangene Beiträge

395 €

UnterstützerIn: 25 Personen

Geschenk für die Unterstützung

Hűtő mágnes+jegy (Fridge magnet+ticket)

Geschenk für die Unterstützung

Hűtőmágnes+jegy+plakát (Fridge magnet+ticket+poster)

Geschenk für die Unterstützung

Hűtőmágnes+jegy+póló (Fridge magnet+ticket+t-shirt)

Pletyka Tanya c. előadás létrehozására

Budapest, Ungarn
InitiatorIn der Kampagne: Tekergők Társulat
Genre/Kategorie: Komödie

Datum des Hochladens:
2020-02-01 07:52:42

Termin der Durchführung:
2020-09-10

Datum des Erreichens der Zielsumme:
2020-03-16 00:00:00

Hallottál már a Tekergők társulatról? Ha nem, mesélnénk egy kicsit magunkról!

2019 júliusában alakultunk, azzal a céllal, hogy fiatal tehetségeknek teremtsünk lehetőséget színjátszásra. A társulatunk tagjai közt vannak profik és amatőrök is egyaránt. A frissen alakult csapattal a tavalyi évben már sikerrel vittunk színpadra egy darabot. Az idei évben szeretnénk egy nagyobb volumenű produkcót létrehozni, amelyhez a Ti segítségetekre van szükségünk.

A leendő darab címe, Pletyka tanya. A helyszín egy elnéptelenedett kis falu, melynek lakossága nem igazán nagy, főként idősek lakják.
Átlagos falunak tűnik, nincs egyedi jellemvonása a magyar falvakhoz képest. A lakosság fő programja az esti híradó nézése, ahol informálódhatnak az aznapi halálesetek, balesetek, tragédiák mindegyikéről. Minden nap csak rossz hírek és brutalitás özönlik a nagyvilágból.

A faluban él egy veterán úr, aki nem hisz a televíziónak, az amorf híreknek. Sajnos, azonban többségben vannak a pletykás öregasszonyok, a szomszédok, akik kétkedés nélkül isszák a tévé minden szavát.

A darab társadalomkritikát fogalmaz meg a túlzott, ezáltal torzult információáramlásról és annak hatásairól, ezzel egy igazán aktuális témát feszegetve.


Ha felkeltettük az érdeklődésed a falu népének további sorsáról és fontosnak tartod a tehetséggondozást valamint látsz bennünk lehetőséget, segíts minket támogatásoddal, találkozzunk az előadáson!

TeilnehmerInnen

0 Tage sind übrig

Kontakt

Sponsoren

Unterstützen Sie weitere Kampagnen!

Musiktheater

von 700 EUR wurde
156 EUR gesammelt

Resti Kornél Rádiószínházának zenés-verses hanganyaga

Unja már, hogy alig van "különutas" irodalmi zenés kultúrműsor a rádióban? Támogassa Resti Kornél rádiószínházát, s tudja meg, miként folytatták kortytárs költőink éjszakai ihletgyűjtéseiket! Köszönjük a szíves tántorgatást!

noch 19/21 Tage
Zugabe - noch 0/15 Tage