Campaigns

Would you like to back a campaign? Here you can browse among our campaigns, or search by country, genre, category, title of campaign or even the names of participants!

All 5 matches

musical theatre

164 EUR out of
850 EUR goal raised

Egy pillangó útja - PAPILLON & ARANEUSZ

Szívügyünk, hogy a mesék adta bölcsességek eljussanak a gyerekekhez. Így a csodálatos pillangó és pók történetét elvisszük oda is, ahol a gyerekeknek nincs sok lehetőségük művelődni. Támogatóink pedig értékes ajándékokat kapnak!

16/21 days to go
encore: 0/15 days to go
site-specific theatre

36 EUR out of
650 EUR goal raised

Wa(l)king the city

18 művész és alkotópáros közreműködésével, a köztéren és a digitális térben egyszerre zajló eseménysorozatunkra virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítjuk.

15/21 days to go
encore: 0/15 days to go
experimental theatre

80 EUR out of
600 EUR goal raised

TIME-OUT, avagy egy kosaras monodrámája online

71 cm – Ekkorát ugrik átlagban egy kosaras - de a Ti segítségetekkel, most egészen az online térig repülhetünk. Monodrámánk, melyet az Egy kosaras naplója c. mű ihletett, most online változatban kerül bemutatásra.

14/21 days to go
encore: 0/15 days to go
comedy

267 EUR out of
200 EUR goal raised

Garzonpánik

Kedves Támogatók! Kampányunk célja hogy a Garzonpánik című előadásunkhoz díszletet tudjunk készíteni, ehhez kérjük a segítségeteket, hogy megvalósulhasson az álmunk.

0/21 days to go
encore: 10/15 days to go
classical music

641 EUR out of
612 EUR goal raised

"Akkor még eljátszanánk valamit"

Végy 3 zeneszerzőt! Add össze a korukat, pontosabban hogy „hány évesek lennének”! Indíts kampányt a StageHive-on, mellyel a csapatod első lemezének létrejöttét kívánod anyagilag jobb helyzetbe hozni. Kész a recept. Számítunk Rád!

0/21 days to go
encore: 4/15 days to go

Closed campaigns 7 matches

classical music
successful campaign

545 EUR out of
450 EUR goal raised

Bergman Zenéje | Töréspontok | #bergman100

A Bergman Zenéje projekt zenei nézőpontból mutatja be Ingmar Bergman filmjeinek komplex univerzumát. A Töréspontok koncerten olyan jelenetekből válogattunk zeneműveket, amelyekben a szereplőknek visszafordíthatatlan változásokkal kell szembenézniük. Bach, Chopin és Britten művei hangzanak el. // Bergman's Music concerts aim to create a unique atmosphere by revealing the strong connection between Ingmar Bergman's cinematographic scenes and classical music.

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go

pantomime
successful campaign

605 EUR out of
600 EUR goal raised

Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Az Ébredés (-némajáték - egy kötélre, két alakra és számtalan tündérre) című előadásunk cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit. Az előadás 2019 szeptemberére Norvégiába és Isztambulba kapott meghívást, ami megalapozhatja társulatunk nemzetközi elismertségét. Az utazási és szállítási költségekhez azonban további támogatásra van szükségünk – keresünk hát számtalan tündért, aki segít nekünk ebben.

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go

musical theatre
successful campaign

1063 EUR out of
1 000 EUR goal raised

"Pest megér egy estet!"...

Kedves Közönségünk! Szeretnénk a segítségeteket kérni abban, hogy a “Pest megér egy estet!…” című zenés bohózatunkról professzionális videó felvételt készíthessünk! Őrizzük együtt a magyar kabaré hagyományát!

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go