70 éves a Budapesti Lantos Kórus!

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Budapesti Lantos Kórus
Genre: classical music

Date of upload:
2020-05-05 21:39:40

Date of realization:
2020-10-17

Deadline to reach goal:
2020-06-14 00:00:00

Report

Életünk első, idén tavaszi #közösségifinanszírozás kampánya itt a StageHive oldalán sikerrel zárult. Segítségetekkel végre profi minőségben örökíthetjük meg majd a kórus fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendezett hangversenyt! Már meg is vásároltuk az ehhez szükséges technikai eszközöket, egy részüket a mellékelt képen láthatjátok!
Időközben elindítottuk a kórus Youtube-csatornáját is, ahol majd a ti támogatásotokból megvalósuló felvételt is közzétesszük. Íme, itt iratkozhattok fel addig is az összes frissítésre:
https://www.youtube.com/channel/UClG6IOkfbHYyNpJKHNe3xsQ
A járványhelyzet alakulása azonban sajnos még mindig befolyásolja valamennyiünk programját. Abban bíztunk tavasszal, hogy 2020. október 17-én megtarthatjuk a jubileumot, de a jelen helyzetben még mindig nem nyílik rá lehetőség, hogy mind a színpadon, mind a nézőtéren biztonságban velünk lehessen mindenki, akivel együtt szeretnénk ünnepelni. Így kénytelenek vagyunk másodszor is elhalasztani, de cserébe rögtön két optimista ajánlatunk is van az évfordulóra:
– tervezünk egy zenekari koncertet 2021 tavaszára, ahol Bach 4. kantátája és Mozart Koronázási miséje szólal meg, zenekari kísérettel;
– emellett a nagyon várt a cappella koncertre is sor kerül majd az év folyamán.
Válasszátok a kedvetekre valót, akár mindkettőt is!
Várjuk, hogy a hangversenyen találkozzunk - azokkal is, akiknek majd az extra ráadásszámot énekeljük, és mindenki mással is, aki eljön majd velünk örülni!

KÖSZÖNJÜK! NÉLKÜLETEK NEM SIKERÜLT VOLNA!

Support further campaigns!

Community theatre

421 EUR out of
1 000 EUR goal raised

Philoktétész-Tantermi színházi előadás

Szophoklész: „Philoktétész” című drámáját szeretnénk bemutatni tantermi színházi formában, feldolgozó foglalkozással egybekötve, főleg hátrányos helyzetű vidéki gimnáziumokban. A próbák finanszírozására gyűjtünk.

5/21 days to go
encore: 0/15 days to go
contemporary music

28 EUR out of
490 EUR goal raised

ivan4sure debütáló kislemeze

Segíts abban, hogy megjelenhessen az első EP-m, ami reprezentálja a Magyarországon még kezdetleges formájában létező indie pop zenét!

20/21 days to go
encore: 0/15 days to go