Goal

200 €

Raised so far

267 €

Backers 14

Gift for your pledge

Belépő a premierre és Facebookon megköszönjük a támogatást.

Gift for your pledge

Belépő a premierre és a borkóstolóra Facebookon pedig megköszönjük a támogatást.

Gift for your pledge

Belépő a premierre és a borkóstolóra, a támogatást megköszönjük Facebookon + a színészek által aláírt Garzonpánik posztert adunk ajándékba.

Garzonpánik

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Miklós Szelindi
Genre/Category: comedy

Date of upload:
2020-06-07 14:50:55

Date of realization:
2020-10-15

Deadline to reach goal:
2020-07-15

Sziasztok!

Jelzésértékűen találkoztunk a Karinthy Színházban, hogy elkészítsük ezt a kisfilmet, mert bár vannak színházak, amelyek nagyobb állami támogatásban részesülnek, sajnos vannak olyanok, amik alig, vagy egyáltalán nem. Mi egy nemrég alakult társulat vagyunk, a Liber Társaság, ami nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a néző és a színészek között. Az előadások után éppen ezért borkóstolókat és fine dine cateringet tervezünk. A későbbiekben pedig arra a kérdésre fogjuk keresni a választ, hogy hogyan tudjuk a nemzeti tudatunkat és a magyarságunkat a hagyományos gondolatok megőrzése mellett korszerűsíteni, hogy olyan közös nézetet hozzunk létre, ami összehoz minket és építő jellegű.

Jelenleg díszletre kampányolunk, hogy létre tudjuk hozni az előadásunkat.

Garzonpánik:

Egy párkapcsolati krízist követhetünk végig, láthatjuk hogyan kezd el gondolkodni és látni egy pár, ha teljesen elzárják őket a külvilágtól. Gondolom nektek is ismerős most az a helyzet, amikor nem mehettek ki a lakásból, össze vagytok valakivel zárva, kvázi mintha eltűnne az ajtó. Az idő teljesen relatívvá válik, és létrejön egy téridőcsimbók. A szereplők egymásnak feszülnek egészen addig, amíg el nem jön a világvége, akarom mondani... Talán felébredünk végre a bezártságból? Ha pedig mindez nem lenne elég, amikor épp egy pillanatra fellélegezhetnénk az FFP3-as maszkunk alól, végig ott van Nóra és Alvin között a Deus ex machina. Csakhogy ez az isteni közbeavatkozás, ami inkább egy ember isteni hatalommal..... nem megoldani kívánja a bonyodalmakat, hanem még jobban megnehezíti a szereplők életét, egészen annyira, hogy az életük pengeélre kerül. A komolyság mellett viszont ez mégiscsak vígjáték, ahol a szereplőkkel együtt olykor nevethettek és izgulhattok, az előadások után pedig egy borkóstoló keretében a színészekkel pihenhetitek ki az izgalmakat.

Üdv:
Liber Társaság

Participants

10 Days to go

Contact uploader