Goal

850 €

Raised so far

164 €

Backers 10

Gift for your pledge

Egy darab 30 % -os kedvezményű jegy egy előadásra.

Gift for your pledge

Egy főre INGYENES, FEKETE - FEHÉR , digitális rajzfilmes portré - karikatúra, ingyenes részvétel valamelyik főpróbán, valamint közös fotózkodás a főszereplőkkel a díszlet előtt.

Gift for your pledge

Egy főre INGYENES, SZÍNES, digitális rajzfilmes portré - karikatúra, ingyenes részvétel a bemutató előtti főpróbán, fotózkodás a szereplőkkel és a főszereplők által dedikált Papillon & Araneuszos szórólap.

Egy pillangó útja - PAPILLON & ARANEUSZ

Pest megye, Szeged , Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Paula Chelemen
Genre/Category: musical theatre

Date of upload:
2020-06-25 16:53:05

Date of realization:
2020-11-30

Deadline to reach goal:
2020-07-21

Az Igazgyöngy Alapítvány alapítójának ajánlására a TanodaPlatformot működtető Motiváció Oktatási Egyesülettel kezdtünk együttműködni abban, hogy minél több olyan hátrányos helyzetű gyerekhez elérjen a most felújított előadásunk, akiknek nincs módjukban ilyen élő előadáson résztvenni, miközben minden Támogatónk értékes nyereményekkel gazdagodik.

Szájtátva nézték a gyerekek anno a csodaszép pillangó, Papillon izgalmakkal teli útját és találkozását a félelmetes pókkal, Araneusszal a budapesti Művészetek Palotája Üvegtemében és Bécsben, a BOGI Parkban. Szöveg nélküli, nemzetközi meseelőadás ez: klasszikus hangzású, magyar népzenei dallamvilágú zenével , tánccal, pantomimmel, mozdulatokkal mesél és ad át többek között olyan értékeket, mint a szeretet, az együttérzés, a bátorság és a tisztelet mások iránt.
Idén a Gödöllői Szimfonikus Zenekarból alakult vonósnégyessel és az Á La Quartettel szólalhat meg a zene.

Valljuk, hogy van varázslat az online világon kívül is: a legcsodálatosabb az élő kapcsolódás környezetünkhöz . Kihívás volt nekünk olyan díszletet formálni, ami látványos, egyszerűen felszerelhető, utaztatható. A pillangónak színes “szárnyakat”, táncruhát, a póknak 6 plusz lábas, testhez simuló, jó szőrős és potrohos jelmezt készíttetünk.
A támogatási összeg a díszleten és jelmezen kívül a kottázási-, kamarazenekari - ( próbák, stúdiófelvétel, stb. ) és utiköltségeket is fedezi. Miközben a támogatók értékes ajándékokat kapnak, lehetőség nyílik a kultúrát nélkülöző gyerekek számára, hogy lathassák a mesét a pillangó és a pók különleges találkozásáról.

// By supporting our musical fairy tale performans you will receive valuable gifts and your support will allow disadvantaged children to see our live, instructive, musical story. The two caracters in the tale are a dancer, who plays the butterfly and a pantomime, who plays the spider. The piece encourages for love, compassion, self - acceptance and environmental protection. Thank you for your support!


Participants

Brigitta Varga

Zeneszerző

Rita Závodszky

Tánc, tánckoreográfia

Gergő Takács

Pantomim, pantomim koreográfia

Endre Tóth

Konferálás, mesére hangolás

Krisztina Ferencz

Művészeti konzulens

Aletta Ébner

Díszlettervező, díszletkészítő

Anna Tálas

Hegedűművész, az Á La Quartett tagja

Miriam Géczy

Hegedűművész, az Á La Quartett tagja

Ágnes Demeter

Csellóművész, az Á La Quartett tagja

Paula Chelemen

Klarinétművész, meseíró

Katalin Krenedits

Brácsaművész, az Á La Quartett tagja

16 Days to go

Contact uploader