Goal

650 €

Raised so far

36 €

Backers 6

Gift for your pledge

Egyedi design virtuális belépőjegy

Gift for your pledge

Egyedi design virtuális belépőjegy és személyre szabott köszönő videó

Gift for your pledge

Egyedi design virtuális belépőjegy, valamint egy tiszteletjegy a szeptemberi Placcc Fesztivál szabadon választható előadására.

Wa(l)king the city

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Artopolis Egyesület / PLACCC Fesztivál
Genre/Category: site-specific theatre

Date of upload:
2020-06-26 19:43:35

Date of realization:
2020-07-24

Deadline to reach goal:
2020-07-20

A köztéren és a digitális térben egyszerre zajló 'Wa(l)king the city' eseménysorozatunk keretében 18 művészt és alkotópárost kértünk fel arra, hogy egyéni sétákon keresztül fedezzék fel újra a járvány utáni Budapestet. Köztéri művészeti akcióikra virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítjuk.

2020. június 12. és július 21. között 2-3 naponta egy-egy művész ötórás sétát tesz a városban egy általa választott útvonalon, amely során hat alkalommal online bejelentkezik egy művészeti mikroakcióval.
A művészeti mikroeseményeket a PLACCC Fesztivál facebook oldalán lehet online követni, ugyanakkor egyes sétákba élőben a köztéren is be lehet kapcsolódni vagy az akciókba véletlenül is belefuthatnak a járókelők a városban. Ily módon az online művészetfogyasztás mellett az élő befogadás is visszatér az életünkbe.

Eseménysorozatunkkal - annak művészeti célkitűzései mellett - lehetőségeinkhez mérten igyekszünk támogatni a hazai művészeket abban, hogy a több hónapos kényszerpihenő után a lehető leghamarabb fellépési és bevételi lehetőséghez jussanak.

A projektben való részvételre nyílt pályázati felhívás útján jelentkezhettek a művészek, amelyre jóval több olyan jelentkezés érkezett, amelyeket támogatnánk és bemutatnánk - és ehhez a közönségünk segítségét kérjük.
A 2020. június 29. és július 17. között zajló eseményekre virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítunk.

A rendkívül széles műfaji spektrumot felölelő 18 séta sorozatát 5 további művész folytathatja a virtuális jegybevételnek köszönhetően: 650 € virtuális jegybevétel esetén Szabó Veronika és Molnár Csaba duójára kerülhet sor, ezt követően minden további 380 € jegybevétel - ebben a sorrendben - Tamaskó Helén, Szabó Kristóf, Jérome Li-Thiao-Té és Szalay Henrietta részvételét teszi lehetővé.

Sponsors