Goal

1 013 €

Raised so far

1134 €

Backers 42

Gift for your pledge

Bronz tagság: A premier után 3 hónapig exkluzív hozzáférés 1 általad választott augusztusi Ensemble Z Online videókoncerthez

Gift for your pledge

Ezüst tagság: A premier után 3 hónapig exkluzív hozzáférés a 3 augusztusi Ensemble Z Online videókoncerthez + az együttes tagjai által dedikált, személyre szóló DVD .MOV formátumban

Gift for your pledge

Arany tagság: Behind the stage - exkluzív, interaktív Ensemble Z próbalátogatás egy előre megbeszélt időpontban a 2020/21-es koncertévadban, beszélgetéssel, hangszerek kipróbálásának lehetőségével + A premier után 3 hónapig exkluzív hozzáférés mindhárom augusztusi Ensemble Z Online videókoncerthez + az együttes tagjai által dedikált, személyre szóló DVD .MOV formátumban

ENSEMBLE Z ONLINE

Budapest, Magyarország, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Ensemble Z
Genre/Category: chamber music

Date of upload:
2020-07-17 07:26:48

Date of realization:
2020-08-06

Deadline to reach goal:
2020-08-23 00:00:00

Kedves Barátunk, (Scroll down for English)

Gondoltál már arra, hogy a karantén, a magány és a személyes tér szabadsága hogyan inspirálhat egy zenei együttest közös munkára?
A karantén szituáció sokunk számára veszteség, az Ensemble Z számára ez egyben inspiráció újat alkotni. Kifejezetten online előadásra tervezve alkottunk új zenét, hogy a zenészek szólistaként játszhassanak saját otthonukban, miközben az online térben kamarazenélnek, egyedülálló zenei élményt nyújtva Nektek a három online videokoncerten, augusztus 6-án, 11-én és 14-én.
A koncerteken 3 fiatal magyar zeneszerző, Láposi Dániel, Gelléri András és Siklósi Kristóf legfrissebb kompozíciói hangoznak el, valamint Louis Andriessen egy emblematikus darabja, a “Workers Union”.

Ha szeretnél részese lenni ennek a közös élménynek, kérjük, támogasd a munkánkat, mert hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minőségi új zenei produkciók szülessenek, a nehéz időkben is. Nem számít milyen sokat vagy keveset tudsz adni, segítségeddel zenészeinkkel és zeneszerzőinkkel együtt még több magas színvonalú projektet valósíthatunk meg.

Hova érkezik a támogatásod?
Adományoddal a projektben az előadóművészek és zeneszerzők tiszteletdíját, a hang- és videofelvételek elkészítésének, szerkesztésének költségeit, valamint a grafikus designer munkáját támogatod.

Our Dear Friend,
Have you ever thought of the quarantine, the isolation and the freedom of personal space as a source of inspiration for a group of classical and jazz musicians? For many of us the quarantine situation is a loss. For “Ensemble Z” it is also an opportunity to create something new, together. We created fresh compositions directly for the online platform, so that every musician can play as a soloist in their private homes at our 3 video concerts on 6th, 11th and 14th August.
If you want to be part of this common experience, please support our work, because you can contribute to the creation of high quality new music productions even during these hard times!

Participants

Boglárka Szűcs

Brácsaművész

Eszter Kökény

Hegedűművész

Benjámin Forgó

Zongoraművész- Billentyűs hangszerek

Dániel Cseke

Szaxofonművész

Kornél Hencz

Ütőhangszeres művész

András Gelléri

Zeneszerző, zongoraművész

László Demeter

Ütőhangszeres művész

Dániel Láposi

Zeneszerző, ütőhangszeres művész

Kristóf Siklósi

Zeneszerző, fuvolaművész

Domonkos Hartmann

Csellóművész

Marton Menyhert

Elektromos gitár

8 Days to go

Contact uploader

Support further campaigns!

prose theatre

93 EUR out of
450 EUR goal raised

TEGYÉL TETŐT ISTEN KOMÉDIÁSAI FÖLÉ!

A Werk Akadémia végzős színházi menedzser hallgatóinak csapata az Isten komédiásai című művet tűzte ki vizsgaelőadásának témájául, melyhez kiváló alkotótársak csatlakoztak.

20/21 days to go
encore: 0/15 days to go