Goal

450 €

Raised so far

549 €

Backers 34

Gift for your pledge

Adományozóként feltüntetjük neved a kampány támogatói között az előadásoknál kihelyezett plakáton, valamint online felületeinken.

Gift for your pledge

Adományozóként feltüntetjük neved a kampány támogatói között az előadásoknál kihelyezett plakáton, valamint online felületeinken; illetve egy, az alkotók által dedikált plakátot kapsz tőlünk.

Gift for your pledge

Adományozóként feltüntetjük neved a kampány támogatói között az előadásoknál kihelyezett plakáton, valamint online felületeinken; egy, az alkotók által dedikált plakátot illetve egy tiszteletjegyet kapsz tőlünk az előadás bemutatójára.

TEGYÉL TETŐT ISTEN KOMÉDIÁSAI FÖLÉ!

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Werk Akadémia Színházi Menedzserek
Genre/Category: prose theatre

Date of upload:
2020-08-14 09:08:55

Date of realization:
2020-09-27

Deadline to reach goal:
2020-09-19 09:08:55

A Werk Akadémia végzős színházi menedzser hallgatóinak csapata az Isten komédiásai című művet tűzte ki vizsgaelőadásának témájául, melyhez kiváló alkotótársak csatlakoztak (László Panna, Kocsis Fülöp Soma és Egressy G. Tamás). Hogy létrejöhessen ez az izgalmasnak ígérkező projekt, a ti segítségetekre is szükségünk van! Közösségi gyűjtést indítottunk, melynek összegéből meg tudjuk majd venni a díszletet, aminek falai között életre kelhet majd Popper Péter műve.

Engedjétek meg, hogy elmeséljük mibe is fogtunk bele, mert nagyon várjuk, hogy megmutathassuk nektek!
A 2007 óta működő Werk Akadémia az országban egyedülállóként képez művészeti menedzsereket, mely képzés színházi menedzser szakos hallgatói minden évben önállóan létrehoznak egy bemutatót, mint produkciós vezetők. A 2020-as csapat nagyon szeretett volna egy olyan anyaghoz nyúlni, ami kortalan emberi kapcsolatokat kutató kérdéseket vet fel, mégis tolmácsolható mai, lendületes formában is.

Popper Péter édes-bús színműve egy férfi és egy nő küzdelmét veszi górcső alá: a küzdelmet egymás megértéséért és a világban betöltött helyük értelmezéséért. Az önéletrajzi ihletettségű darab főhősei az élet egészen különböző területeiről érkeznek – ám összeköti őket a kölcsönös vonzalom, valamint „a másik” világának félelemmel teli csodálata. A Tudós és a Színésznő szellemes párbeszéde filozófiai igénnyel dolgozza fel a racionalitás és a művészi világszemlélet ütközésének kérdéskörét, miközben játékosan világít rá legmélyebb emberi gyarlóságainkra, érzékelésünk korlátoltságára éppúgy, mint az évődő nemi játszmák izgalmára. A 2020-as feldolgozás a 21. század tárgyi környezetébe helyezi a művet, ám alapvető üzenetétől nem távolodik el: a színház varázslatáról és a komédiások életének rejtelmeiről értekezik friss, közérthető, kortárs formában.
Hiszünk benne, hogy együttes erővel létre tudjuk hozni azt az előadást, amit lelkes csapatunk a vizsga terveinek alapkőletételekor megálmodott.

Bemutató: 2020. 09. 27. Spinoza Színház

Participants

Krisztina Bögre

művészekkel való kapcsolattartás, asszisztens

Alexandra Faragó

bemutató szervezője

Zsófi Galambos

marketing - kommunikáció

Lilla Rada

helyszínfelelős

Gabriella Lakatos

marketing- kommunikáció

Fruzsina Tóth

pénzügyi felelős

Máté Móricz

marketing- kommunikáció

Ágnes Zelei

jogok, szerződések

Ramóna Kasztner

jogok, szerződések

Vivien Gere

projektvezető

Panna László

színésznő

Szilvia Pintér

művészekkel való kapcsolattartás, asszisztens

Máté András Balogh

a képzés mentora

Nikoletta Szende

projektvezető

0 Days to go

Contact uploader

Sponsors

Support further campaigns!

sketch film

2605 EUR out of
1 665 EUR goal raised

A Karantén Zóna - Mindenhol jobb, mint otthon

Mit kapsz, ha keresztezed a Twilight Zonet és a Black Mirrort? Támogasd 5 részes skeccsfilmünk létrejöttét, és megtudod!

1/21 days to go
encore: 15/15 days to go
puppetry

727 EUR out of
680 EUR goal raised

Mama három kismalaca

Kismalacok a komódban?-Igen! Kérjük, támogasd a kampányunkat, hogy elkészüljön az a különleges komód, amit A Mama három kismalaca előadás díszleteként álmodtunk meg! Miért különleges? Mert nem csak komód, bábszínház is egyben!

8/21 days to go
encore: 15/15 days to go