Goal

480 €

Raised so far

557 €

Backers 20

Gift for your pledge

A művészek által dedikált egyedi maszk.

Gift for your pledge

Dedikált maszk, részvétel a forgatást megelőző próbák egyikén, közös fotó a művészekkel.

Gift for your pledge

Dedikált maszk, részvétel a forgatási napok egyikén, közös fotó, koccintás a művészekkel.

Lekváros keksz járvány idején

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Lekváros keksz produkció
Genre/Category: prose theatre

Date of upload:
2020-10-01 20:22:13

Date of realization:
2020-11-30

Deadline to reach goal:
2020-11-06 20:22:13

-scroll for the English description-

Színházi előadás? Színházi közvetítés? Film? Három az egyben!
A járvány. Az mindent eldönt. Személyes találkozásaink mikéntjét is. Színházi bemutatót tervezünk. Az előadást rögzítjük – minden eshetőségre számítva. És szeretnénk filmen is megörökíteni.
Elsődlegesen a rögzítés, az ehhez szükséges technikai feltételek megteremtésére szeretnénk gyűjteni, valamint a filmet előkészítő munkálatokra.

A történet kétszereplős kamaradráma. Találkozás. Két ember: egy fiú és egy idősebb nő, akik 10 éve nem látták egymást. Személyes sorsuk már önmagában is tragikus, s életüket még nehezebbé teszi a járvány, a bezártság. Váratlan találkozásuk olyan mélységekbe viszi kapcsolatukat, amire maguk sem számítottak: a fiú anyát, az asszony gyermeket talál a másikban.
Ehhez csendes, minden manipulációtól mentes, természetes párbeszédekre, gesztusokra van szükség. A dialógusok pontosan, lényegre törően, sok keserűséggel, de sok humorral is íródtak, céljuk a tragédia, a mögöttes abszurditások és a megnyíló szeretet azonos drámai magasságban és erővel történő megjelenítése.

Szeretnénk megmutatni a járvány okozta extrém helyzetben, ahol a félelmek és az önzés óhatatlanul elhatalmasodhatnak, hogy a szeretet és az empátia mindenen úrrá lehet, ha hagyjuk, hogy lelkünk nyitottan és őszintén közeledjék a másikéhoz.
_______
Our intention is to show, that even in the highly unique and extreme situation caused by the pandemic – in which overwhelming fear and selfishness might be inevitable – love and empathy would overpower and defeat all as long as we let our souls reach out with openness and honesty.

Participants

Lilla Rada

rendezőasszisztens

Gábor Dettre

író és rendező

Ági Máhr

színész

15 Days to go

Contact uploader

Sponsors

Support further campaigns!

folk music

168 EUR out of
1 000 EUR goal raised

DobRomán CD

A Dobroda Zenekar egy teljesen új koncertanyagát és CD-jét készíti egy új hangzásvilággal, új megközelítésben! Izgalmas vállalkozás és nagy meglepetés a zenekar ismerőinek!

15/21 days to go
encore: 0/15 days to go
classical music

473 EUR out of
1 450 EUR goal raised

Öltöztessük új köntösbe a 155 éves fúvószenekart!

Kérjük, támogasd kampányunkat, melyet abból a célból indítottuk útjára, hogy jubileumunkra elkészülhessenek az új egyenruháink.

18/21 days to go
encore: 0/15 days to go