Goal

1 450 €

Raised so far

1885 €

Backers 99

Gift for your pledge

Adományozóként feltüntetjük nevét a fúvószenekar közösségi felületein.

Gift for your pledge

Adományozóként feltüntetjük nevét a fúvószenekar közösségi felületein, illetve ajándékba kapja Kőszeg Város Fúvószenekara könyvét.

Gift for your pledge

Kiemelt támogatóként feltüntetjük nevét a fúvószenekar közösségi felületein, illetve ajándékba kapja Kőszeg Város Fúvószenekara könyvét. 200 € és afeletti összeg esetén a támogató által kiválasztott zenét saját hangszerelésben eljátsszuk számára!

Öltöztessük új köntösbe a 155 éves fúvószenekart!

Kőszeg, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Kőszeg Város Koncertfúvószenekara
Genre/Category: classical music

Date of upload:
2020-10-19 08:00:10

Date of realization:
2021-04-24

Deadline to reach goal:
2020-11-24 08:00:10

Kedves zeneszerető Barátunk!
Kérjük, támogasd kampányunkat, melyet abból a célból indítottuk útjára, hogy jubileumunkra elkészülhessenek az új egyenruhák. Szeretnénk méltóképpen megünnepelni a fennállásunk 155. (!!!) évfordulóját, amihez mi is adhatna csillogóbb, elegánsabb díszletet, mint egy “ropogós”, új uniformis...
A jövőre 155 éves Kőszeg Város Koncertfúvószenekarának fiatal és fiatalos tagjaiként lelkesen szórakoztatjuk rendezvényről rendezvényre városunk, megyénk, országunk és számos külföldi ország zeneszerető közönségét, méltón képviselve szűkebb és tágabb pátriánkat. Évről évre megújítjuk repertoárunkat, hogy a tradicionális fúvószene mellett minden korosztály megtalálhassa a számára kedves dallamokat zenénkben. Nagy lelkesedéssel próbálunk egész évben, hogy begyűjthessük üzemanyagunkat: a sok csillogó tekintetet, gratulációt, a vastapsot... Ez egy véget nem érő körforgás, ezért is működhetünk folyamatosan, megszakítások nélkül!
Mi ugyan nem vásunk el, de az egyenruha sajnos igen. Eljött hát az ideje, hogy átöltözzünk!
A kampány során a tervezés és a mintadarabok (női, férfi) elkészítésének költségeit szeretnénk összegyűjteni.
Kérjük, segítsd zenekarunkat Te is lehetőségeidhez mérten! Ha nem teszed? Fújhatjuk...


Support further campaigns!

musical theatre

156 EUR out of
700 EUR goal raised

Resti Kornél Rádiószínházának zenés-verses hanganyaga

Unja már, hogy alig van "különutas" irodalmi zenés kultúrműsor a rádióban? Támogassa Resti Kornél rádiószínházát, s tudja meg, miként folytatták kortytárs költőink éjszakai ihletgyűjtéseiket! Köszönjük a szíves tántorgatást!

19/21 days to go
encore: 0/15 days to go