Goal

600 €

Raised so far

605 €

Backers 23

Gift for your pledge

Személyre szóló köszönőlevelet küldünk neked, amiben hivatalosan is tündérré avatunk.

Gift for your pledge

Tündérré avatásod mellé egy dedikált képeslapot kapsz majd Bergenből vagy Isztambulból, azaz a fellépések helyszínéről.

Gift for your pledge

Az Ébredés következő budapesti előadására egy darab jegyet ajánlunk fel neked, majd az előadás után várunk egy koccintásra az előadókkal, ahol hivatalos tündértalálkozót tartunk.

Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Ladder Art Company
Genre/Category: pantomime

Date of upload:
2019-07-25 13:43:32

Date of realization:
2019-09-20

Deadline to reach goal:
2019-08-31

Keresünk számtalan tündért, aki segít megvalósítani egy számunkra nagyon fontos ügyet.
Az Ébredés (-némajáték - egy kötélre, két alakra és számtalan tündérre) című előadásunk a Létra Kulturális Egyesület nevű társulatunk első “egészestés” produkciója, amely cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit.
Az előadást 2019 júniusában Budapesten mutattuk be, szeptemberre pedig Norvégiába és Isztambulba is meghívást kapott egy-egy színházi fesztiválra, amelyekre világszerte több száz produkció közül került kiválasztásra.

A fesztiválon történő részvétel nagy megtiszteltetés és egyedi lehetőség számunkra, ami megalapozhatja a produkció – és általa társulatunk – nemzetközi elismertségét, valamint további nemzetközi vendégszerepléseknek nyithat utat.

Ahhoz azonban, hogy eljuthassunk a fesztiválokra az előadással további támogatásra van szükségünk, amit az utazási és díszlet-szállítási költségekre használnánk majd fel.

Az előadás ajánlója:

„A házak mohón ápolják kövérségüket, de ha ujjammal megérintem őket: elpukkannak. Kilyukadt alattam a föld, színné, fénnyé vált köröttem a levegő: űrben járok. Hosszú éveken át összetévesztettem magammal valakit, aki nincsen; s még éveken kívül is, összetévesztettem a foghatatlant a lehetetlennel. Számtalan tündér, nem egy és nem több: ez vagyok, a többi csak látszat..."
Weöres Sàndor: Örvény (rèszlet)

Amikor az ébredésre gondolsz, akkor hesegesd el a gondolatot, hogy ez egy súlyos pillanat.
Ez az ébredés nem a reggeli felkeléshez, hanem egy esti álomba vezet, ami tréfákkal van tele:
amikor egy cirkuszról álmodsz ahol nincsenek artisták, se bohócok.
amikor a varázslathoz nem kell más, csak egy párna, és ha túl sötét van az égboltra saját ujjaddal rajzolsz csillagokat.

Szóval ez az az ébredés, amikor egy huncut mosollyal a szád szélén térsz magadhoz, mert álmod színt rajzol a szürkeségbe, ha szerencsénk van, talán ma este is.

Participants

5 Days to go

The project will be realized with or without funding

yes

Contact uploader

Sponsors