Goal

555 €

Raised so far

1110 €

Backers 81

Gift for your pledge

Személyes köszönetnyilvánítás, videó üzenetben + egy egyedi ’Nézz vissza haraggal’ kitűző

Gift for your pledge

Személyes köszönetnyilvánítás, videó üzenetben + egyedi ’Nézz vissza haraggal’ kitűző + az előadás után a vendégünk egy pohár borra vagy egy korsó sörre a Mozsár Bisztróban

Gift for your pledge

Személyes köszönetnyilvánítás, videó üzenetben + egyedi ’Nézz vissza haraggal’ kitűző + meghívás a házi főpróbára vagy 1 db tiszteletjegy, egy szabadon választott előadásra

Nézz vissza haraggal – rendezd be Jimmyék kecóját

Budapest, Hungary
Creator of the campaign / Campaign by:: Zsombor Barna
Genre/Category: prose theatre

Date of upload:
2020-02-06 15:03:26

Date of realization:
2020-04-18

Deadline to reach goal:
2020-03-14 00:00:00

John Osborne 1956-ban írt, Dühöngő ifjúság című drámája az akkori fiatalság kilátástalan helyzetéről, egzisztenciális és morális válságáról szól. Természetesen sokat változott a világ az elmúlt 64 évben, de valahol mégis ugyanolyan maradt. Azt érezzük, hogy bár a mű nemigen tekinthető már kortársnak, a mondanivalója, az alapfelvetése igenis érvényes a mai fiatalságra, a mi generációnkra.

Tavaly tavasz óta dolgozunk azon, hogy az eredeti művet újra hangszereljük és színpadra állítsuk kortársainkkal, barátainkkal, a mai 30 év alatti tehetséges fiatal művészekkel. Az alkotócsapat összeállításánál elsődleges szempontnak tartottuk, hogy olyan embereket válogassunk össze a produkció létrehozásához, akikkel már többször együtt dolgoztunk, ismerjük egymás munkamódszerét, habitusát, gondolkodásmódját és megvan bennük az a fajta alkotóvágy és bizonyítani akarás, ami kulcsfontosságú a darab magját képző szorongásból való kitörni vágyás megfogalmazásához.
Projektünket támogatta az NKA, amiért nagyon hálásak vagyunk, de ahhoz, hogy az előadás valóban létrejöhessen - művészi kompromisszumok nélkül - , további segítségre van szükségük.

A kampányunk célja, hogy a Ti támogatásotokkal összegyűlt pénzből, BERENDEZHESSÜK JIMMYÉK LAKÁSÁT, vagyis, hogy meg tudjuk venni a díszletelemeket, kellékeket; valamint, hogy FELÖLTÖZTESSÜK SZEREPLŐINKET, azaz jelmezeket vásárolhassunk.

Minden kis segítségnek örülünk, ugyanis a Ti adományotokból tudjuk minél színesebbé tenni az általunk megálmodott teret.

Számítunk Rád!

Participants

0 Days to go

Contact uploader

Sponsors

Support further campaigns!

musical theatre

156 EUR out of
700 EUR goal raised

Resti Kornél Rádiószínházának zenés-verses hanganyaga

Unja már, hogy alig van "különutas" irodalmi zenés kultúrműsor a rádióban? Támogassa Resti Kornél rádiószínházát, s tudja meg, miként folytatták kortytárs költőink éjszakai ihletgyűjtéseiket! Köszönjük a szíves tántorgatást!

19/21 days to go
encore: 0/15 days to go