All 5 matches

musical theatre

164 EUR out of
850 EUR goal raised

Egy pillangó útja - PAPILLON & ARANEUSZ

Szívügyünk, hogy a mesék adta bölcsességek eljussanak a gyerekekhez. Így a csodálatos pillangó és pók történetét elvisszük oda is, ahol a gyerekeknek nincs sok lehetőségük művelődni. Támogatóink pedig értékes ajándékokat kapnak!

16/21 days to go
encore: 0/15 days to go
site-specific theatre

36 EUR out of
650 EUR goal raised

Wa(l)king the city

18 művész és alkotópáros közreműködésével, a köztéren és a digitális térben egyszerre zajló eseménysorozatunkra virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítjuk.

15/21 days to go
encore: 0/15 days to go
experimental theatre

80 EUR out of
600 EUR goal raised

TIME-OUT, avagy egy kosaras monodrámája online

71 cm – Ekkorát ugrik átlagban egy kosaras - de a Ti segítségetekkel, most egészen az online térig repülhetünk. Monodrámánk, melyet az Egy kosaras naplója c. mű ihletett, most online változatban kerül bemutatásra.

14/21 days to go
encore: 0/15 days to go
comedy

267 EUR out of
200 EUR goal raised

Garzonpánik

Kedves Támogatók! Kampányunk célja hogy a Garzonpánik című előadásunkhoz díszletet tudjunk készíteni, ehhez kérjük a segítségeteket, hogy megvalósulhasson az álmunk.

0/21 days to go
encore: 10/15 days to go
classical music

641 EUR out of
612 EUR goal raised

"Akkor még eljátszanánk valamit"

Végy 3 zeneszerzőt! Add össze a korukat, pontosabban hogy „hány évesek lennének”! Indíts kampányt a StageHive-on, mellyel a csapatod első lemezének létrejöttét kívánod anyagilag jobb helyzetbe hozni. Kész a recept. Számítunk Rád!

0/21 days to go
encore: 4/15 days to go

Closed campaigns 7 matches

classical music
successful campaign

1035 EUR out of
1 000 EUR goal raised

70 éves a Budapesti Lantos Kórus!

Kedves Támogatók! Kampányunk célja a 70. évfordulóját ünneplő Budapesti Lantos Kórus jubileumi koncertjének professzionális rögzítése, melyben számos magyar szerző híres folklórdarabjának ihletett előadását örökíthetjük meg.

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go

prose theatre
successful campaign

636 EUR out of
590 EUR goal raised

Addams Family (TM)

Mit jelent lázadni? Mivel jár a társadalomból való kivonulás? Mik a mai függetlenszínházi nyelv határai? Az Addams Family-filmek nyomán készült horror-szatíra díszletének elkészítéséhez kérjük nézőink és támogatóink segítségét.

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go

comedy
successful campaign

395 EUR out of
350 EUR goal raised

Pletyka Tanya c. előadás létrehozására

Kampányunk célja egy előadás létrehozása, melyben egy eddig fel nem dolgozott témával foglalkoznánk az abszurd komikum keretein belül, szélsőségesen. Néhol görbe tükröt tartva ezzel a nézőnek a mai világ viszontagságairól.

0/21 days to go
encore: 0/15 days to go