Montant ciblé

690 €

Soutien reçu jusqu'à présent

165 €

promoteurs 10 personne(s)

Cadeau donné en échange de soutien

Szépséges Ünnepkör Szín kitűzőt küldünk, valamint köszönő videót. Dicsóség falunkra is felkeről a támogató neve.

Cadeau donné en échange de soutien

Nyolc darab, az évszakokhoz kapcsolódó, egyedi, kézműves képeslapot küldünk Ünnepkör Szín stílusban - és persze kitűzőt, valamint köszönő videót. A dicsőség falon való megjelenítésről nem is beszélve!

Cadeau donné en échange de soutien

A támogatónak online eljátsszuk az előadást a 2021-es Mikulás-szezonban, Ünnepkör Szín kitűzőt is küldünk neki, valamint neve felkerül a dicsőség falra.

A Mikulás naptárja

Pécs, Hongrie
Créateur de la campagne: Aliz Bogárdi
Genre / Catégorie: théâtre musical

Date d'ajout:
2021-02-22 13:05:09

Date de réalisation:
2021-12-01

Délai pour atteindre le montant ciblé:
2021-03-15 13:05:09

Kedves Közösség, Támogatóink!

A Mikulás naptárja című, készülő előadásunk az Ünnepkör Szín 8. önálló produkciója. Az ezen a néven 2016 óta működő, pécsi székhelyű társulat alapítója jómagam vagyok, aki oly szerencsésnek mondhatom magam, hogy jobbnál jobb muzsikusok és színész kollégák közül válogathatok, amikor munkáról és értékek átadásáról van szó. Produkcióink a települések apraja-nagyjának szólnak - köztük némelyik kifejezetten a gyermekeknek.

Ilyen zenés mese A Mikulás naptárja is, melyet a 2021-es év Mikulás szezonjában kívánunk a közönségnek ajándékozni., de a vele való foglalkozást időben kezdjük, hogy minden rendben legyen, mire a Nagyszakállú szánjával leparkol a háztetőnkön.

Célunk, hogy ne csak a nagyvárosokba, hanem a régióbéli kistelepülésekre is eljuttassuk ezt a kedvesnek és meglepetésekkel telinek ígérkező alkotást.

Terveink szerint klasszikus összművészeti vállalkozás kerekedik ebből a kezdeményezésből: zene, szöveg, díszlet, báb, jelmez, színészek, és az előadás KÖZBEN alkotó GYEREKEK brilliáns csapatjátéka várható.

A mese a szülőket, nagyszülőket és pedagógusokat is garantáltan szórakoztatja majd, miközben a közönsség zenei ismeretei is bővülnek.

A story röviden:
Bandrás Szerzet, a habókos varázsló, miközben elmélyülten dudorászik a Mikulásra várva, észreveszi, hogy nincs egyedül: a Gyerekek is mind a Nagyszakállút várják. Nemsokára megjelenik Szervác, a szarvas, és kiderül, hogy ő is ugyanezért van itt. Valamint, mivel idén ő a naptárfelelős. Mikor azonban közösen hajtogatni kezdik a kalendáriumot, Miklós napjánál olyasmivel szembesülnek, ami veszélybe sodorja az egész ünnepet...hacsak, Bandrás, Szervác, Hópehely és a Gyerekek haladéktalanul ki nem találnak VALAMIT. Persze van ötlet - csak kell sok-sok színes ceruza!

Támogassátok az Ünnepkör Szín készülő előadását, hogy a Mikulás ajándékai ízesek és színesek legyenek, és hogy zeneszótól legyen hangos a környék ezekben az embert és művészt próbáló időkben is!

Üdv: Bogárdi Aliz

Participants

Aliz Bogárdi

szövegíró, színész

13 jours restants

Prise de contact

Soutenez d'autres campagnes!

musique contemporaine

On a reçu 490 EUR
de 499 EUR

ivan4sure debütáló kislemeze

Segíts abban, hogy megjelenhessen az első EP-m, ami reprezentálja a Magyarországon még kezdetleges formájában létező indie pop zenét!

0/21 jours restants
Encore: 2/15 jours
musique classique

On a reçu 1 600 EUR
de 2010 EUR

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

0/21 jours restants
Encore: 8/15 jours