Montant ciblé

1 000 €

Soutien reçu jusqu'à présent

1063 €

promoteurs 43 personne(s)

Cadeau donné en échange de soutien

Az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + a projektünk bronz támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + a 2020. március 21-ei tervezett előadásunk jegyárából kapsz 20% kedvezményt.

Cadeau donné en échange de soutien

1 db tisztelet jegy a 2020. március 21-ei tervezett előadásunkra + az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + a projektünk ezüst támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + 10% kedvezménnyel vehetsz további jegyeket a helyszínen.

Cadeau donné en échange de soutien

1 db tisztelet jegy a 2020. március 21-ei tervezett előadásunkra + az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + egy személyre szóló videó, ahol felénekeljük a kedvenc sanzonod, kupléd, operetted vagy musical dalod + a projektünk arany támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + 20% kedvezménnyel vehetsz további jegyeket a helyszínen.

"Pest megér egy estet!"...

Budapest, Hongrie
Créateur de la campagne: SightSingers
Genre / Catégorie: théâtre musical

Date d'ajout:
2020-01-30 22:13:01

Date de réalisation:
2020-03-21

Délai pour atteindre le montant ciblé:
2020-03-15 00:00:00

Pest megér egy estet! :) A magyar kuplé- és sanzon repertoár pedig még annál is többet!
2017-ben alapítottuk a SightSingers Társulatot: Bárdos Hanna és jómagam, Csóka Anita, majd fél évvel később csatlakozott hozzánk Hoffmann Richárd.
Társulatunk célja, hogy az országunkba látogató külföldiek részére bemutassuk Budapest nevezetességeit a városra oly jellemző kuplé- és sanzon repertoáron keresztül. A "Pest megér egy estet!... " című egyfelvonásos zenés bohózatunk
vetített képanyaggal, angol nyelvű felirattal és zenés-színházi elemekkel teszi látványossá előadásunkat!

Ismertessük meg a magyar kabaré világát a nemzetközi közönséggel is! Ehhez kérjük A TI TÁMOGATÁSOTOKAT! A kampányból befolyt összeget a társulat és az előadás PROMÓCIÓS KÖLTSÉGEIRE fordítanánk. Ez lehetőséget adna arra, hogy EGYÜTTMŰKÖDÉST KEZDEMÉNYEZZÜNK produkciós-, rendezvény- és utazásszervező irodákkal, valamint turisztikai intézményekkel.
Minden adománynak szívből örülünk! A kisebbeknek is, mert sok kicsi sokra megy! :)

Támogatóinkat feltüntetjük a www.sightsingers.com weboldalon, valamint néhány szuper ajándékot is tartogatunk mindazoknak, akik 7, 15, 30 Euro vagy ennél is magasabb összeggel járulnak hozzá álmaink és céljaink megvalósulásához!
Így külföldi vendégeink nem csak látni, de hallani is fogják, hogy ,,már az első csók után, Pest megér egy estet!''

Tarts velünk ebben a kampányban! Számítunk rád! :)

2020.03.02

Kedves Támogatóink! Nagyon-nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen sokan - szám szerint eddig 43-an - összefogtatok és hozzá segítettetekminket ahhoz, hogy vállalkozásunk előrébb lépjen és megvalósítsuk álmainkat! Hamarosan felvesszük mindenkivel a személyes kontaktot, és persze hamarosan találkozunk is az előadáson! Addig is ajánljuk figyelmetekbe az alábbi interjút, ahol a Kult'30 című műsor vendégei voltunk a StageHive-val együtt! :) Nem utolsó sorban a beszélgetés elején hallgathattok egy kis ízelítőt a Pest megér egy estet című zenés bohózatunkból! :) https://youtu.be/RU6Ez3S2X-w

Kedves Támogatóink!
Nagyon-nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen sokan - szám szerint eddig 43-an - összefogtatok és hozzá segítettetek minket ahhoz, hogy vállalkozásunk előrébb lépjen és megvalósítsuk álmainkat! Hamarosan felvesszük mindenkivel a személyes kontaktot, és persze hamarosan találkozunk is az előadáson! Addig is ajánljuk figyelmetekbe az alábbi interjút, ahol a Kult'30 című műsor vendégei voltunk a StageHive-val együtt! :) Nem utolsó sorban a beszélgetés elején hallgathattok egy kis ízelítőt a Pest megér egy estet című zenés bohózatunkból! :)
https://youtu.be/RU6Ez3S2X-w

Lire

Partager:

Soutenez d'autres campagnes!

musique classique

On a reçu 1 600 EUR
de 2010 EUR

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

0/21 jours restants
Encore: 8/15 jours
théâtre musical

On a reçu 690 EUR
de 165 EUR

A Mikulás naptárja

Ezzel a zenés mesével az Ünnepkör Szín a gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kíván örömet szerezni. A készülő produkció a társulat 8. önálló előadása, melyet szeretnénk minél több kistelepülésre is eljuttatni az országban.

13/21 jours restants
Encore: 0/15 jours
musique contemporaine

On a reçu 490 EUR
de 499 EUR

ivan4sure debütáló kislemeze

Segíts abban, hogy megjelenhessen az első EP-m, ami reprezentálja a Magyarországon még kezdetleges formájában létező indie pop zenét!

0/21 jours restants
Encore: 2/15 jours