Campagnes

Désiriez-vous soutenir une campagne? Vous pouvez parcourir içi les campagnes, effectuer les recherches par pays, par genre, par catégorie, ou encore par le titre de la campagne et par le nom de ses participants.

Au total 5 résultats

théâtre musical

On a reçu 850 EUR
de 164 EUR

Egy pillangó útja - PAPILLON & ARANEUSZ

Szívügyünk, hogy a mesék adta bölcsességek eljussanak a gyerekekhez. Így a csodálatos pillangó és pók történetét elvisszük oda is, ahol a gyerekeknek nincs sok lehetőségük művelődni. Támogatóink pedig értékes ajándékokat kapnak!

16/21 jours restants
Encore: 0/15 jours
théâtre spécifique au site

On a reçu 650 EUR
de 36 EUR

Wa(l)king the city

18 művész és alkotópáros közreműködésével, a köztéren és a digitális térben egyszerre zajló eseménysorozatunkra virtuális jegyek vásárolhatók, amelyeknek bevételét újabb művészek megbízására fordítjuk.

15/21 jours restants
Encore: 0/15 jours
théâtre expérimental

On a reçu 600 EUR
de 80 EUR

TIME-OUT, avagy egy kosaras monodrámája online

71 cm – Ekkorát ugrik átlagban egy kosaras - de a Ti segítségetekkel, most egészen az online térig repülhetünk. Monodrámánk, melyet az Egy kosaras naplója c. mű ihletett, most online változatban kerül bemutatásra.

14/21 jours restants
Encore: 0/15 jours
comédie

On a reçu 200 EUR
de 267 EUR

Garzonpánik

Kedves Támogatók! Kampányunk célja hogy a Garzonpánik című előadásunkhoz díszletet tudjunk készíteni, ehhez kérjük a segítségeteket, hogy megvalósulhasson az álmunk.

0/21 jours restants
Encore: 10/15 jours
musique classique

On a reçu 612 EUR
de 641 EUR

"Akkor még eljátszanánk valamit"

Végy 3 zeneszerzőt! Add össze a korukat, pontosabban hogy „hány évesek lennének”! Indíts kampányt a StageHive-on, mellyel a csapatod első lemezének létrejöttét kívánod anyagilag jobb helyzetbe hozni. Kész a recept. Számítunk Rád!

0/21 jours restants
Encore: 4/15 jours

Campagnes fermées 7 résultats

musique classique
Sikeres kampány

On a reçu 450 EUR
de 545 EUR

Bergman Zenéje | Töréspontok | #bergman100

A Bergman Zenéje projekt zenei nézőpontból mutatja be Ingmar Bergman filmjeinek komplex univerzumát. A Töréspontok koncerten olyan jelenetekből válogattunk zeneműveket, amelyekben a szereplőknek visszafordíthatatlan változásokkal kell szembenézniük. Bach, Chopin és Britten művei hangzanak el. // Bergman's Music concerts aim to create a unique atmosphere by revealing the strong connection between Ingmar Bergman's cinematographic scenes and classical music.

0/21 jours restants
Encore: 0/15 jours

pantomime
Sikeres kampány

On a reçu 600 EUR
de 605 EUR

Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Az Ébredés (-némajáték - egy kötélre, két alakra és számtalan tündérre) című előadásunk cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit. Az előadás 2019 szeptemberére Norvégiába és Isztambulba kapott meghívást, ami megalapozhatja társulatunk nemzetközi elismertségét. Az utazási és szállítási költségekhez azonban további támogatásra van szükségünk – keresünk hát számtalan tündért, aki segít nekünk ebben.

0/21 jours restants
Encore: 0/15 jours

théâtre musical
Sikeres kampány

On a reçu 1 000 EUR
de 1063 EUR

"Pest megér egy estet!"...

Kedves Közönségünk! Szeretnénk a segítségeteket kérni abban, hogy a “Pest megér egy estet!…” című zenés bohózatunkról professzionális videó felvételt készíthessünk! Őrizzük együtt a magyar kabaré hagyományát!

0/21 jours restants
Encore: 0/15 jours