70 éves a Budapesti Lantos Kórus!

Budapest, Węgry
Twórca kampanii: Budapesti Lantos Kórus
Rodzaj: muzyka klasyczna

Data przesłania:
2020-05-05 21:39:40

Data realizacji:
2020-10-17

Data wykonania
2020-06-14 00:00:00

Raport

Életünk első, idén tavaszi #közösségifinanszírozás kampánya itt a StageHive oldalán sikerrel zárult. Segítségetekkel végre profi minőségben örökíthetjük meg majd a kórus fennállásának 70. évfordulója alkalmából rendezett hangversenyt! Már meg is vásároltuk az ehhez szükséges technikai eszközöket, egy részüket a mellékelt képen láthatjátok!
Időközben elindítottuk a kórus Youtube-csatornáját is, ahol majd a ti támogatásotokból megvalósuló felvételt is közzétesszük. Íme, itt iratkozhattok fel addig is az összes frissítésre:
https://www.youtube.com/channel/UClG6IOkfbHYyNpJKHNe3xsQ
A járványhelyzet alakulása azonban sajnos még mindig befolyásolja valamennyiünk programját. Abban bíztunk tavasszal, hogy 2020. október 17-én megtarthatjuk a jubileumot, de a jelen helyzetben még mindig nem nyílik rá lehetőség, hogy mind a színpadon, mind a nézőtéren biztonságban velünk lehessen mindenki, akivel együtt szeretnénk ünnepelni. Így kénytelenek vagyunk másodszor is elhalasztani, de cserébe rögtön két optimista ajánlatunk is van az évfordulóra:
– tervezünk egy zenekari koncertet 2021 tavaszára, ahol Bach 4. kantátája és Mozart Koronázási miséje szólal meg, zenekari kísérettel;
– emellett a nagyon várt a cappella koncertre is sor kerül majd az év folyamán.
Válasszátok a kedvetekre valót, akár mindkettőt is!
Várjuk, hogy a hangversenyen találkozzunk - azokkal is, akiknek majd az extra ráadásszámot énekeljük, és mindenki mással is, aki eljön majd velünk örülni!

KÖSZÖNJÜK! NÉLKÜLETEK NEM SIKERÜLT VOLNA!

Wspieraj inne kampanie!

Teatr społecznościowy

Z 1 000 EUR
uzbierałeś/aś 235 EUR

Philoktétész-Tantermi színházi előadás

Szophoklész: „Philoktétész” című drámáját szeretnénk bemutatni tantermi színházi formában, feldolgozó foglalkozással egybekötve, főleg hátrányos helyzetű vidéki gimnáziumokban. A próbák finanszírozására gyűjtünk.

Liczba pozostałych dni: 12/21
Bis - jeszcze 0/15 dni