Cel

490 €

Dotychczas zebrano

499 €

Wspierający: 18

Podarunek w zamian za wsparcie

Megjelensz a kislemezen a köszönetnyílvánítás fülben.

Podarunek w zamian za wsparcie

A fizikális kiadás megvásárlását követően kapsz ajándékba egy limitált ivan4sure matricát.

Podarunek w zamian za wsparcie

A lemezhez járó limitált számú matrica mellé elküldöm neked a vizuális anyagok demó verzóját.

ivan4sure debütáló kislemeze

Budapest, Węgry
Twórca kampanii: Attila Prokopp
Rodzaj/Kategoria: muzyka współczesna

Data przesłania:
2021-01-26 16:00:35

Data realizacji:
2021-03-01

Data wykonania:
2021-03-03 16:00:35

Sziasztok!!!
Prokopp Attila vagyok, énekes-dalszerző. Ivan4Sure néven adok ki zenét 2019 vége óta a Magyarországon még nem népszerű bedroom pop/indie pop műfajon belül, angol nyelven. A bemutatkozó anyagom megvalósításához keresek támogatókat. A dalokat én komponálom, illetve írom is őket gitáron, ukulelén vagy zongorán. Az egyik közeli barátom, Donáth Áron hangszereli őket közös elképzelés alapján. Az EP-t már régóta tervezem, eddig egy dal jelent meg róla "cider" címmel, ami számos helyen jelent meg a médián belül (beat rádió, bravo magazin, music channel, illetve rengeteg egyéb oldalon, pl Phenomenon magazin) , illetve a kiadás hetén 19 országban hallgatták meg. A második dal "tinder date" címmel jelenik meg február közepén egy apró vizuális anyaggal. A lemez munkálatai mellett számos költség merül fel, hiszen maximalista vagyok a művészetemmel kapcsolatosan.
Az kislemez egy koncepcionális korong lenne, ami bemutatja azt, hogy milyen is Budapesten felnőni Z generációsként, ezek mellett a késő-kamasz gondolatvilág kérdéseit boncolja egyszerű, de könnyen érthető, jó szerkezetű dalokkal.
Hangzásvilágot illetően élő zenésebb, de mégis elektronikus vonalat nyújtana, mint a korábbi dalaim (cereal, laundry days), viszont magasabb minőséggel. Szeretnénk eljátszani többféle irányzattal, illetve az a terv, hogy a dalok egymásra épüljenek, ami által egy történetet alakítana ki a tracklist.
Szeretnék hozzá megjelentetni egy fizikális kiadást, ami környezetbarát csomagolással és újrahasznosított anyagokból készülne el CD formában. A kampány létrejöttével nem csak a zenei utam első nagyobb lépését támogatnád, hanem azt is, hogy mindentől függetlenül tudjam megjelentetni a zenémet. Minden apró segítség hatalmas dolgot jelent számomra, hiszen most a munka mellett az érettségire is kell fókuszálnom, így három fele szakadok a zenei projektekkel együtt.

2021.01.24

Az EP munkafolyamatát mindig az instagram oldalamon szoktam közvetíteni, ezeket ott tudod nyomon követni, illetve a spotify fiókomonszoktam aktívan részt venni. A kampánnyal kapcsolatosan az elég kicsi facebook oldalamon is fogok tevékenyedni.

Az EP munkafolyamatát mindig az instagram oldalamon szoktam közvetíteni, ezeket ott tudod nyomon követni, illetve a spotify fiókomon szoktam aktívan részt venni. A kampánnyal kapcsolatosan az elég kicsi facebook oldalamon is fogok tevékenyedni.

Czytaj

Udostępnij:

Uczestnicy

2 Liczba pozostałych dni do końca kampanii

Napisz wiadomość

Wspieraj inne kampanie!

muzyka klasyczna

Z 1 600 EUR
uzbierałeś/aś 2010 EUR

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 8/15 dni
teatr muzyczny

Z 690 EUR
uzbierałeś/aś 165 EUR

A Mikulás naptárja

Ezzel a zenés mesével az Ünnepkör Szín a gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kíván örömet szerezni. A készülő produkció a társulat 8. önálló előadása, melyet szeretnénk minél több kistelepülésre is eljuttatni az országban.

Liczba pozostałych dni: 13/21
Bis - jeszcze 0/15 dni