Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Budapest, Węgry
Twórca kampanii: Ladder Art Company
Rodzaj: Pantomima

Data przesłania:
2019-07-25 13:43:32

Data realizacji:
2019-09-20

Data wykonania
2019-08-31 00:00:00

Raport

A kampány során a bergeni és az isztambuli Fringe fesztiválokra történő kijutáshoz kértünk támogatást.
Az Ébredés című előadás “számtalan tündér” támogatásával mindkét fesztiválra eljuthatott – és örömmel mondhatjuk, hogy sikeresen is szerepelt azokon.

A bergeni fesztiválon 100, az isztambulin 400 néző láthatta a produkciót. Bár a közönség összetétele és a két ország kultúrája egészen különböző volt, mégis mindkét helyen nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk az előadás közben, és azt követően is.

Bergen:
2019. szeptember 8-án 14:30-tól, a fesztivál nagyszínpadán kaptunk lehetőséget a fellépésre. Nagyon érdeklődő és értő közönségre talált az előadás ezen a helyszínen is.
Külön öröm volt számunkra, hogy a bergeni előadáson sok kisgyermek is ült a közönség soraiban, és végig figyelemmel kísérték az előadást, sőt, nagyon őszintén pozitívan reagáltak.

Isztambul:
Nagy megtiszteltetés volt már az a tény is, hogy a Létra Kulturális Egyesület “Ébredés” című produkcióját beválogatták a fesztivál programjába, ugyanis mint megtudtuk, 187 jelentkező közül válogatták ki a 16 nemzetközi produkciót a fesztiválon.
A fellépők a világ minden tájáról érkeztek, és nagyszerű érzés volt, hogy az előadás által a magyar előadó-művészeti szakmát, kultúrát is képviseltettük a fesztiválon.

Arra azonban nem számítottunk, hogy a fesztivál legnagyobb és legnívósabb helyszínét kapja majd meg az előadás a fellépéshez, ahogyan arra sem, hogy a szervezők bevallása szerint a legjobban várt produkció lesz az Ébredés.

2019. szeptember 20-án 21:30-kor, a DasDas nevű helyszín nagyszínpadán léphettünk fel.
A helyszín kiváló adottságai és a közönség szeretete minden várakozásunkat felülmúlta.

Az előadásokat követően számtalan üzenetet kaptunk közösségi média felületeinken, amiben a nézők megköszönték az előadást. A legtöbben azt emelték ki, hogy nagyon “emberi és megható” volt az előadás, sokféle érzésről beszélt szavak nélkül.

Sponsorzy

Wspieraj inne kampanie!

muzyka klasyczna

Z 1 600 EUR
uzbierałeś/aś 2010 EUR

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 8/15 dni
muzyka współczesna

Z 490 EUR
uzbierałeś/aś 499 EUR

ivan4sure debütáló kislemeze

Segíts abban, hogy megjelenhessen az első EP-m, ami reprezentálja a Magyarországon még kezdetleges formájában létező indie pop zenét!

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 2/15 dni
teatr muzyczny

Z 690 EUR
uzbierałeś/aś 165 EUR

A Mikulás naptárja

Ezzel a zenés mesével az Ünnepkör Szín a gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kíván örömet szerezni. A készülő produkció a társulat 8. önálló előadása, melyet szeretnénk minél több kistelepülésre is eljuttatni az országban.

Liczba pozostałych dni: 13/21
Bis - jeszcze 0/15 dni