Cel

1 000 €

Dotychczas zebrano

1063 €

Wspierający: 43

Podarunek w zamian za wsparcie

Az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + a projektünk bronz támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + a 2020. március 21-ei tervezett előadásunk jegyárából kapsz 20% kedvezményt.

Podarunek w zamian za wsparcie

1 db tisztelet jegy a 2020. március 21-ei tervezett előadásunkra + az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + a projektünk ezüst támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + 10% kedvezménnyel vehetsz további jegyeket a helyszínen.

Podarunek w zamian za wsparcie

1 db tisztelet jegy a 2020. március 21-ei tervezett előadásunkra + az előadásról készült felvétel DVD-jének egy példánya + egy személyre szóló videó, ahol felénekeljük a kedvenc sanzonod, kupléd, operetted vagy musical dalod + a projektünk arany támogatójaként felkerülsz társulatunk honlapjára + 20% kedvezménnyel vehetsz további jegyeket a helyszínen.

"Pest megér egy estet!"...

Budapest, Węgry
Twórca kampanii: SightSingers
Rodzaj/Kategoria: teatr muzyczny

Data przesłania:
2020-01-30 22:13:01

Data realizacji:
2020-03-21

Data wykonania:
2020-03-15 00:00:00

Pest megér egy estet! :) A magyar kuplé- és sanzon repertoár pedig még annál is többet!
2017-ben alapítottuk a SightSingers Társulatot: Bárdos Hanna és jómagam, Csóka Anita, majd fél évvel később csatlakozott hozzánk Hoffmann Richárd.
Társulatunk célja, hogy az országunkba látogató külföldiek részére bemutassuk Budapest nevezetességeit a városra oly jellemző kuplé- és sanzon repertoáron keresztül. A "Pest megér egy estet!... " című egyfelvonásos zenés bohózatunk
vetített képanyaggal, angol nyelvű felirattal és zenés-színházi elemekkel teszi látványossá előadásunkat!

Ismertessük meg a magyar kabaré világát a nemzetközi közönséggel is! Ehhez kérjük A TI TÁMOGATÁSOTOKAT! A kampányból befolyt összeget a társulat és az előadás PROMÓCIÓS KÖLTSÉGEIRE fordítanánk. Ez lehetőséget adna arra, hogy EGYÜTTMŰKÖDÉST KEZDEMÉNYEZZÜNK produkciós-, rendezvény- és utazásszervező irodákkal, valamint turisztikai intézményekkel.
Minden adománynak szívből örülünk! A kisebbeknek is, mert sok kicsi sokra megy! :)

Támogatóinkat feltüntetjük a www.sightsingers.com weboldalon, valamint néhány szuper ajándékot is tartogatunk mindazoknak, akik 7, 15, 30 Euro vagy ennél is magasabb összeggel járulnak hozzá álmaink és céljaink megvalósulásához!
Így külföldi vendégeink nem csak látni, de hallani is fogják, hogy ,,már az első csók után, Pest megér egy estet!''

Tarts velünk ebben a kampányban! Számítunk rád! :)

2020.03.02

Kedves Támogatóink! Nagyon-nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen sokan - szám szerint eddig 43-an - összefogtatok és hozzá segítettetekminket ahhoz, hogy vállalkozásunk előrébb lépjen és megvalósítsuk álmainkat! Hamarosan felvesszük mindenkivel a személyes kontaktot, és persze hamarosan találkozunk is az előadáson! Addig is ajánljuk figyelmetekbe az alábbi interjút, ahol a Kult'30 című műsor vendégei voltunk a StageHive-val együtt! :) Nem utolsó sorban a beszélgetés elején hallgathattok egy kis ízelítőt a Pest megér egy estet című zenés bohózatunkból! :) https://youtu.be/RU6Ez3S2X-w

Kedves Támogatóink!
Nagyon-nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen sokan - szám szerint eddig 43-an - összefogtatok és hozzá segítettetek minket ahhoz, hogy vállalkozásunk előrébb lépjen és megvalósítsuk álmainkat! Hamarosan felvesszük mindenkivel a személyes kontaktot, és persze hamarosan találkozunk is az előadáson! Addig is ajánljuk figyelmetekbe az alábbi interjút, ahol a Kult'30 című műsor vendégei voltunk a StageHive-val együtt! :) Nem utolsó sorban a beszélgetés elején hallgathattok egy kis ízelítőt a Pest megér egy estet című zenés bohózatunkból! :)
https://youtu.be/RU6Ez3S2X-w

Czytaj

Udostępnij:

0 Liczba pozostałych dni do końca kampanii

Napisz wiadomość

Wspieraj inne kampanie!

muzyka współczesna

Z 490 EUR
uzbierałeś/aś 499 EUR

ivan4sure debütáló kislemeze

Segíts abban, hogy megjelenhessen az első EP-m, ami reprezentálja a Magyarországon még kezdetleges formájában létező indie pop zenét!

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 2/15 dni
teatr muzyczny

Z 690 EUR
uzbierałeś/aś 165 EUR

A Mikulás naptárja

Ezzel a zenés mesével az Ünnepkör Szín a gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek kíván örömet szerezni. A készülő produkció a társulat 8. önálló előadása, melyet szeretnénk minél több kistelepülésre is eljuttatni az országban.

Liczba pozostałych dni: 13/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
muzyka klasyczna

Z 1 600 EUR
uzbierałeś/aś 2010 EUR

60 éves a Kecskeméti Pedagógus Énekkar Egyesület, a Cantus Nobilis Kórus

Kérlek, támogasd jubileumi projektünket, hogy méltóképpen tudjuk megünnepelni a 60 éves évfordulónkat!

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 8/15 dni