Cel

350 €

Dotychczas zebrano

395 €

Liczba sponsorów: 25

Podarunek w zamian za wsparcie

Hűtő mágnes+jegy (Fridge magnet+ticket)

Podarunek w zamian za wsparcie

Hűtőmágnes+jegy+plakát (Fridge magnet+ticket+poster)

Podarunek w zamian za wsparcie

Hűtőmágnes+jegy+póló (Fridge magnet+ticket+t-shirt)

Pletyka Tanya c. előadás létrehozására

Budapest, Węgry
Twórca kampanii: Tekergők Társulat
Rodzaj/Kategoria: Komedia

Data przesłania:
2020-02-01 07:52:42

Data realizacji:
2020-09-10

Data wykonania:
2020-03-16

Hallottál már a Tekergők társulatról? Ha nem, mesélnénk egy kicsit magunkról!

2019 júliusában alakultunk, azzal a céllal, hogy fiatal tehetségeknek teremtsünk lehetőséget színjátszásra. A társulatunk tagjai közt vannak profik és amatőrök is egyaránt. A frissen alakult csapattal a tavalyi évben már sikerrel vittunk színpadra egy darabot. Az idei évben szeretnénk egy nagyobb volumenű produkcót létrehozni, amelyhez a Ti segítségetekre van szükségünk.

A leendő darab címe, Pletyka tanya. A helyszín egy elnéptelenedett kis falu, melynek lakossága nem igazán nagy, főként idősek lakják.
Átlagos falunak tűnik, nincs egyedi jellemvonása a magyar falvakhoz képest. A lakosság fő programja az esti híradó nézése, ahol informálódhatnak az aznapi halálesetek, balesetek, tragédiák mindegyikéről. Minden nap csak rossz hírek és brutalitás özönlik a nagyvilágból.

A faluban él egy veterán úr, aki nem hisz a televíziónak, az amorf híreknek. Sajnos, azonban többségben vannak a pletykás öregasszonyok, a szomszédok, akik kétkedés nélkül isszák a tévé minden szavát.

A darab társadalomkritikát fogalmaz meg a túlzott, ezáltal torzult információáramlásról és annak hatásairól, ezzel egy igazán aktuális témát feszegetve.


Ha felkeltettük az érdeklődésed a falu népének további sorsáról és fontosnak tartod a tehetséggondozást valamint látsz bennünk lehetőséget, segíts minket támogatásoddal, találkozzunk az előadáson!

0 Liczba pozostałych dni do końca kampanii

Projekt zostanie zrealizowany “ z” lub “bez” dofinansowania

tak

Napisz wiadomość

Sponsorzy