Liczba znalezionych 6 wyników

teatr prozy

Z 590 EUR
uzbierałeś/aś 326 EUR

Addams Family (TM)

Mit jelent lázadni? Mivel jár a társadalomból való kivonulás? Mik a mai függetlenszínházi nyelv határai? Az Addams Family-filmek nyomán készült horror-szatíra díszletének elkészítéséhez kérjük nézőink és támogatóink segítségét.

Liczba pozostałych dni: 16/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
Komedia

Z 350 EUR
uzbierałeś/aś 320 EUR

Pletyka Tanya c. előadás létrehozására

Kampányunk célja egy előadás létrehozása, melyben egy eddig fel nem dolgozott témával foglalkoznánk az abszurd komikum keretein belül, szélsőségesen. Néhol görbe tükröt tartva ezzel a nézőnek a mai világ viszontagságairól.

Liczba pozostałych dni: 3/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
teatr muzyczny

Z 1 000 EUR
uzbierałeś/aś 838 EUR

"Pest megér egy estet!"...

Kedves Közönségünk! Szeretnénk a segítségeteket kérni abban, hogy a “Pest megér egy estet!…” című zenés bohózatunkról professzionális videó felvételt készíthessünk! Őrizzük együtt a magyar kabaré hagyományát!

Liczba pozostałych dni: 2/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
teatr prozy

Z 555 EUR
uzbierałeś/aś 921 EUR

Nézz vissza haraggal – rendezd be Jimmyék kecóját

A Dühöngő ifjúság 2020-ban legalább annyira aktuális, mint 1956-ban volt. Azon dolgozunk, hogy az eredeti drámát újra hangszereljük és színpadra állítsuk. Ahhoz, hogy az előadás valóban létrejöhessen, szeretnénk a segítségedet kérni! Ugye segítesz?

Liczba pozostałych dni: 1/21
Bis - jeszcze 15/15 dni
Pantomima
udana kampania

Z 600 EUR
uzbierałeś/aś 605 EUR

Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Az Ébredés (-némajáték - egy kötélre, két alakra és számtalan tündérre) című előadásunk cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit. Az előadás 2019 szeptemberére Norvégiába és Isztambulba kapott meghívást, ami megalapozhatja társulatunk nemzetközi elismertségét. Az utazási és szállítási költségekhez azonban további támogatásra van szükségünk – keresünk hát számtalan tündért, aki segít nekünk ebben.

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
muzyka klasyczna
udana kampania

Z 450 EUR
uzbierałeś/aś 545 EUR

Bergman Zenéje | Töréspontok | #bergman100

A Bergman Zenéje projekt zenei nézőpontból mutatja be Ingmar Bergman filmjeinek komplex univerzumát. A Töréspontok koncerten olyan jelenetekből válogattunk zeneműveket, amelyekben a szereplőknek visszafordíthatatlan változásokkal kell szembenézniük. Bach, Chopin és Britten művei hangzanak el. // Bergman's Music concerts aim to create a unique atmosphere by revealing the strong connection between Ingmar Bergman's cinematographic scenes and classical music.

Liczba pozostałych dni: 0/21
Bis - jeszcze 0/15 dni
;
;