Kampanie

Czy chcesz wesprzeć kampanię? Tutaj możesz przejrzeć kampanie lub przeszukać je pod kątem kraju, rodzaju, kategorii, tytułu lub nawet nazwiska uczestników!

Liczba znalezionych 3 wyników

muzyka klasyczna

Z 450 EUR
uzbierałeś/aś 545 EUR

Bergman Zenéje | Töréspontok | #bergman100

A Bergman Zenéje projekt zenei nézőpontból mutatja be Ingmar Bergman filmjeinek komplex univerzumát. A Töréspontok koncerten olyan jelenetekből válogattunk zeneműveket, amelyekben a szereplőknek visszafordíthatatlan változásokkal kell szembenézniük. Bach, Chopin és Britten művei hangzanak el. // Bergman's Music concerts aim to create a unique atmosphere by revealing the strong connection between Ingmar Bergman's cinematographic scenes and classical music.

Liczba pozostałych dni: 0
Pantomima

Z 600 EUR
uzbierałeś/aś 605 EUR

Ébredés – számtalan tündér kerestetik

Az Ébredés (-némajáték - egy kötélre, két alakra és számtalan tündérre) című előadásunk cirkuszi etüdök, légtornászat, bohócjáték, élő zene és vizuális színházi elemek használatával egy különleges világba invitálja nézőit. Az előadás 2019 szeptemberére Norvégiába és Isztambulba kapott meghívást, ami megalapozhatja társulatunk nemzetközi elismertségét. Az utazási és szállítási költségekhez azonban további támogatásra van szükségünk – keresünk hát számtalan tündért, aki segít nekünk ebben.

Liczba pozostałych dni: 0
Teatr partycypacyjny

Z 500 EUR
uzbierałeś/aś 6 EUR

Kenyértörés / Would you have dinner with me?

Az egyiptomi és magyar konyha által ihletett előadásunk a közös étkezés és az étel megosztásának szokásait kutatja. A magyar és egyiptomi táncosok részvételi produkciója egy mozgásművészeti előadás és egy rendhagyó vacsora kombinációja. Our performance, inspired by Egyptian and Hungarian kitchen, explores our habits of eating and willingness of sharing food. Our participative experience, created by Hungarian and Egyptian dance artists, is composed of a movement performance and a common meal.

Liczba pozostałych dni: 18